Futbol

''3 puanları almayı sürdüreceğiz''

07 Şubat 2016 Pazar 21:40 - Son Güncelleme 07 Şubat 2016 Pazar 19:47

Karşıyaka, Samsunspor'u mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, kendi sahalarında 2-1 mağlup oldukları Karşıyaka maçına ilişkin, " Özür diliyoruz, hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi

Korukır, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, takımın özellikle ikinci yarı çok gol pozisyonuna girdiğini ancak, futbolda çok gol pozisyonuna girmenin bazen işe yaramadığını bu maçta gördüklerini söyledi.

Özellikle oyuncuların ikinci yarıda iyi futbol oynadıklarına işaret eden Korukır, "Bu kadar gol pozisyonunu kaçırırsanız cezası da büyük oluyor. 8-9 hafta kazanamamanın, çok gol pozisyonuna girip de değerlendirememenin maalesef sıkıntısını bugün de yaşadık. Mağlubiyetten ötürü memnun olunur mu? Memnun değilim. Futbolcularımın ikinci yarı ortaya koyduğu oyundan, emeğin karşılığını alamadıkları için üzgünüm. Tabi ki bunu aşacağız. Özür diliyoruz, hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet" diye konuştu.

İkinci golü çok basit yediklerini kaydeden Korukır, "Böyle bir gol yemememiz lazım. Bunu çalışarak düzelteceğiz. Bu maçtan galip gelebilsek bizi yukarıya taşıyacaktı, maalesef olmadı" şeklinde konuştu.

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, göreve geldiklerinde üst sıralara çıkacaklarına hem kendilerinin hem de oyuncuların inandığını ve bunun sonucunda Samsunspor karşısında 3 puanın sahibi olduklarını kaydetti.

Bunun bir başlangıç olduğunu ifade eden Göksu, "Bunun devamını getireceğiz ve 3 puanları almayı sürdüreceğiz. Karşıyaka büyük bir çınar, bu çınar ligde daha üst sıralara gelecektir. Hedefimiz öncelikle alt sıralardan üst sıralara, her hafta bir adım daha ileriye giderek devam etmektir. Şimdi ligin dibindeyiz ama yukarılara çıkacağız" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz