Futbol

Aurelio ve Özsoylu'dan 2-1 yorumu

01 Mayıs 2016 Pazar 00:18 - Son Güncelleme 30 Nisan 2016 Cumartesi 21:23

Göztepe-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası hocalar açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Mehmet Aurelio, "Kalan 2 maçta genç oyunculara şans vereceğiz" dedi.

Aurelio, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ilk yarıda iyi mücadele etmelerine rağmen basit top kayıplarını önleyemediklerini kaydetti.

İkinci devre ise mücadelelerinin düştüğünün belirten Aurelio, "Top kayıplarına devam ettik. Böyle olunca da kazanmak zorlaşıyor. Önümüzde 2 maç kaldı ve şu an hedefsiz bir konumdayız. Kalan 2 maçta genç oyunculara şans vereceğiz" diye konuştu

Aurelio, gelecek sezon Göztepe'de görev yapıp yapmayacağının sorulması üzerine, "Önümüzdeki hafta yönetimle bir görüşme olabilir. Benim için genç, yaşlı oyuncu fark etmez. Antrenmanda, maçta kim kendini gösterirse o formayı alır. Benim hayalim Göztepe ile Süper Lig’e çıkmak. Umarım bunu başarırız” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu da maça iyi başladıklarını ve iyi oynadıklarını söyledi.

Kötü bir gol yediklerini kaydeden Özsoylu, şöyle konuştu:

"Bu gol bizi kamçıladı. Maçı alacağımızı biliyorduk ve maçı bırakmadık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Play-off şansı hiç belli olmaz, rakipler kaybeder biz de kazanırsak neden olmasın."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz