Futbol

Aybaba: "Her maçımız final"

12 Şubat 2016 Cuma 19:07 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 17:10

"Antalyaspor maçını kazanarak önümüzdeki maçlar için moral depolamak istiyoruz"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahalarında yapacakları Antalyaspor maçını kazanarak gelecek haftalar için moral depolamak istediklerini söyledi.

Aybaba, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un geçen hafta Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup ettiğini hatırlatarak, Antalya temsilcisinin ligin en sükseli takımlarından olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'un da son iki deplasmandan puan çıkarttığını anımsatan Aybaba, "Takımım mücadele etme ve kazanmaya yönelik oynamayı öğrendi. Her maçımız adeta final. Her maça tek tek bakıyorum. Yeni arkadaşlarımız da takıma ısınıyor. Antalyaspor maçını kazanarak önümüzdeki maçlara moral depolamak istiyoruz" diye konuştu.

Aybaba, bir gazetecinin geçen hafta yaptıkları Çaykur Rizespor maçında takımın gol attıktan son rakibini sahasında neden kabul ettiği sorusuna, "Uzun süreli deplasmanda kazanamayan ve gol atamayan bir takımın gol attıktan sonraki psikolojisi farklı oluyor. Onu aşmaya çalışıyoruz. Önde karşılamalarını istiyoruz. Kazanarak olumsuzlukları silmek istiyoruz" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz