Futbol

Bandırmaspor'da PTT 1. Lig sevinci

22 Mayıs 2016 Pazar 13:20 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2016 Pazar 10:25

"Kent olarak kenetlenmeyi sürdürürsek Süper Lig'e de yükselmemiz hayal değil."

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırmaspor'un PTT 1. Lig'e yükselmesine ilişkin, "Kent olarak kenetlenmeyi sürdürürsek Süper Lig'e de yükselmemiz hayal değil." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda bordo-beyazlıların 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçı izleyen Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, diğer protokol üyeleri ve taraftarlar ilçeye döndü.

Sonel, gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'in Bandırma'ya ve Bandırmaspor'a yakışacağını söyledi.

Yeni başarıların gelmesi için ilçede yaşayan herkesin desteğini artırması gerektiğini belirten Sonel, "Kent olarak kenetlenmeyi sürdürürsek Süper Lig'e de yükselmemiz hayal değil. Bandırmaspor'un 1. Lig'e yükselmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Mirza da ilçe yöneticileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve muhtarların Kayseri'ye uçakla gidip gelmesini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür etti.

Takımın bundan sonraki hedeflerine değinen Mirza, şunları kaydetti:

"PTT 1. Lig'e yükselmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz ise Süper Lig'e yükselmektir. 1. Lig'e yükselmemiz hiç de kolay olmadı. Bizden önceki yönetim kurulunun bıraktığı 5,5 milyon liralık borcun bir bölümünü ise öteledik. Bu sezon takımımızı dört ayrı teknik direktör çalıştırdı. Bu kadar sıkıntılar içinde zoru başararak 1. Lig'e çıktık ancak yeni ve önemli adımlar atmalıyız. Bunun için de herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kentimiz kenetlenirse ve el ele verirse yeni başarılara imza atarız. Şimdi, futbolcularımız ve teknik sorumlumuza 1. Lig için söz verdiğimiz primleri ve borçlarımızı ödemeliyiz."

Kulüp başkanı Erhan Elmastaş ise bayan hentbol takımlarından sonra Bandırmaspor futbol takımının da 1. Lig'e yükselmesinin büyük başarı olduğunu ifade etti. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz