Futbol

Boluspor transferi noktaladı

25 Ağustos 2016 Perşembe 17:35 - Son Güncelleme 25 Ağustos 2016 Perşembe 14:37

"Son olarak 3 oyuncuyu kadromuza katarak, transfer dosyasını kapattık."

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, 3 oyuncuyu kadrolarına katarak transfer dosyasını kapattıklarını söyledi.

Çarıkçı, AA'ya yaptığı açıklamada, takımda mücadele edecek, giydiği formanın hakkını verecek, Boluspor'un ismini taşıyacak, birlik ve beraberliği sağlayacak, hedefleri ve başarıyı isteyen oyuncuların transfer edildiğini belirtti.

Büyükşehir Gaziantepspor'dan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Yıldırım'la 1 yıllık, Senegal 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen 19 yaşındaki defans oyuncusu Mamadou Diarra ile 3 yıllık, Arnavutluk'un Partizani takımında oynayan 29 yaşındaki stoper Renato Arapi ile de 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Çarıkçı, şöyle devam etti:

"Adem Alkaşı, Luiz Henriqu, Alican Karadağ, Hasan Hatipoğlu, Alvin Fortes, Arif Şahin, Mirko Ivanovski, Özgür Can Özcan, Sebastian Hernandez, Tevfik Köse, Sefer Sever ile yollarımızı ayırdık. Bu sezon da Mamadou Diarra, Renato Arapi, Furkan Şeker, Andre Santos, Özgür İleri, Yusuf Emre Gültekin, İsmail Yıldırım, Tunahan Çiçek, Murat Yıldırım, Rydell Poepon ve Berat Tosun'u renklerimize bağladık. Efe Halil Özarslan ve Hakan Arslan'ı da kadromuza kattık. Son olarak 3 oyuncuyu kadromuza katarak, transfer dosyasını kapattık."

Çarıkçı, iyi bir aile ve örnek bir takım olduklarını dile getirerek, takımda birlik ve beraberlik olduğunu, takımın başarısı için herkesin çalıştığını kaydetti.

Takımın sahada 90 dakika mücadele verdiğini vurgulayan Çarıkçı, başarıyı yakalamak için de mutlaka takım olmak gerektiğine işaret etti.

Cumartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacaklarını belirten Çarıkçı, "Elazığspor karşısında iyi bir oyun sergileyerek puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz