Futbol

Boluspor'da 4 transfer daha yolda

28 Haziran 2016 Salı 13:04 - Son Güncelleme 28 Haziran 2016 Salı 10:08

Boluspor, kamp dönemine kadar 3-4 transferi daha sonuçlandırmayı planlıyor.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, “Yabancı oyuncu konusunda araştırma yapıyoruz ve bu transferlerin iyi olması için çalışıyoruz." dedi.

Çarıkçı, yaptığı açıklamada, teknik direktör Fuat Çapa'yla anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına başladıklarını, şu ana kadar 4 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına temmuz ayının ikinci haftasında başlamayı hedeflediklerini anlatan Çarıkçı, kamp dönemine kadar 3 ya da 4 transferin daha sonuçlandırılacağını dile getirdi.

Çarıkçı, futbolcu transferi konusunda ellerinde geçmişten gelen veri olmadığına işaret ederek "Futbolcu izlenmediği için hangi oyuncuyu transfer edeceğimiz konusunda elimizde bilgi yok. Kendi tecrübemizle transfer yapıyoruz. Kadromuzda futbolcu kalmadığı için 12 oyuncu almayı planladık. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Alt yapıdan da takıma takviye yapacağız." ifadesini kullandı.

Eski Fenerbahçeli yıldız Andre Santos'u kadrolarına katmanın büyük bir transfer olduğunu aktaran Çarıkçı "Yabancı oyuncu konusunda araştırma yapıyoruz ve bu transferlerin iyi olması için çalışıyoruz. Yabancı transfer hakkımızın tamamını da kullanmak istiyoruz.” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz