Futbol

Boluspor'da hedef Süper Lig

07 Şubat 2016 Pazar 18:14 - Son Güncelleme 07 Şubat 2016 Pazar 16:16

Boluspor'un antrenörü Hamit Cihan, bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u sahasında 1-0 yenen Boluspor'un antrenörü Hamit Cihan, sezon sonunda takımı bir üst lige çıkarmak istediklerini söyledi.

Cihan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Fatih Tekke ile birlikte 1 hafta önce Boluspor'la çalışmaya başladıklarını anımsatarak, "Sorumluluğumuz gerçekten çok. Çünkü şehrin beklentileri çok büyük. Beklentiler içerisinde bir üst lige çıkmak var. Bu beklentilere cevap vermek için son gücümüzle ve enerjimizle savaşacağız. Ümit ediyorum sezon sonunda bu ligden ayrılmış olacağız. Bu şehre böyle bir tarih yazdırmak amacıyla buradayız" diye konuştu.

Boluspor ile çalıştıkları 1 haftalık süreçte, oyunculara taktiksel bir düşünce kazandırarak bu maçtan galip ayrılmak adına çalışma yaptıklarını ifade eden Cihan, "Bu çalışmanın içerisinde oyuncuları biraz daha birbirine yaklaştırmak, biraz daha topu önde tutmak ve kazandığımız toplarla hücuma gitme gibi bir planımız vardı. Bu plana oyuncular bir kişi eksik kalmalarına rağmen inanılmaz bir şekilde uyguladılar. Sonuç olarak da en sert rakiplerimizden birinin karşısında galip geldik" şeklinde konuştu.

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Boluspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

Karşılaşmanın 90 dakikalık sürecinde oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirten Özköylü, "Topun bizde kalma oranı yüksekti ama bir türlü istediğimiz pozisyonları bulamadık. Pozisyon zenginliği üretemedik. Boluspor'un gerçekten savunmada iyi konsantre olması bize çok şans vermedi. Biz de o etkinliği yaratamadık" ifadesini kullandı.

Özköylü, bazı futbolcularının performans açısından bekledikleri yerde olmayışı, hava ve saha şartları nedeniyle istedikleri sonucu elde edemediklerini dile getirerek, "Mağlup olduğumuz için üzgünüz ama bu mağlubiyet bizi yolumuzdan ve hedefimizden kesinlikle alıkoymayacak. Biz iyi ve güçlü bir takımız. Eksik oyuncularımızın takıma dönmesi, sonradan aramıza katılan oyucuların antrenman ve maç eksiğini tamamlamalarının ardından önümüzdeki süreçte Adana Demirspor çok daha iyi sonuçlar alacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz