Futbol

Çapa'dan 4-1'lik galibiyet yorumu

21 Ağustos 2016 Pazar 23:24 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2016 Pazar 20:32

"Bu ciddiyeti, istek ve arzuyu her hafta sahada göstermeye çalışacağız."

TFF 1. Lig'in ilk haftasında sahasında oynadığı maçta Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, bu karşılaşmada gösterdikleri ciddiyeti, istek ve arzuyu her hafta sahaya yansıtmaya çalışacaklarını söyledi.

Çapa, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor maçının kendileri için bir sınav niteliğinde olduğunu belirtti.

Hazırlık döneminin iyi geçtiğini ve bazı şeylerin sahada ortaya çıktığını ifade eden Çapa, "Bugün takım olarak çok iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Maçtan önce istediklerimi çok iyi bir şekilde sahaya yansıttık. Böyle bir oyun grubuna sahip olduğum için gerçekten çok mutluyum." diye konuştu.

Çapa, verdiklerini çok iyi algılayan ve yapmak isteyen bir ekiple çalıştığını kaydederek, "Galip geldiğimiz için çok çok mutluyuz. Özellikle hem yeni takıma ve yeni yönetimle böyle bir başlangıç yapmak sevindirici ve mutluluk verici. Ama şunu da göz ardı etmememiz gerekiyor. Bizim şu anda sahada oynadığımız takımın yaş ortalaması 23,5. Yediğimiz golde ve zaman zaman yaptığımız hatalarda bunun dezavantajını gördük." şeklinde konuştu.

Sezon başında kulüp başkanı Necip Çarıkcı ile birlikte bir projeyi gerçekleştirmek için anlaştıklarını anımsatan Çapa, "Bu proje için de sabır göstermemiz gerektiğini söyledik. Bugün 4-1 yendik. Belki her şey çok güzel gözüktü. Ama sonuç değişik olmuş olsaydı, belki Necati'nin ve Diarra'nın yaptığı hatalar daha da büyütülecekti. Bu hatalar bugün galibiyetten dolayı görmezlikten geliniyor. İnşallah hep birlikte bunu yapacağız. Bunu aynı şekilde taraftarlarımızın da kabul etmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"Bu ciddiyeti, istek ve arzuyu her hafta sahada göstermeye çalışacağız." diyen Çapa, şunları söyledi:

"Transfer çalışmaları sürüyor. 1-2 tane mevki vardı. Yönetimimiz bununla ilgili görüşmeleri sürdürüyor. En kısa zamanda bunlar da aramıza katıldığı zaman bizim için de alternatifimiz çoğalacak. Önümüzdeki haftalarda yeni gelecek arkadaşlarımızı değerlendirmeyi düşünüyoruz."

Diğer yandan, Sivasspor cephesinden basın toplantısına katılan olmadı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz