Futbol

Denizlispor seri peşinde

10 Şubat 2016 Çarşamba 16:24 - Son Güncelleme 10 Şubat 2016 Çarşamba 14:27

Denizlispor, Adanaspor maçıyla galibiyet serisini başlatmak istiyor.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un basın sözcüsü Yasin Özpek, ligde kalmak için galibiyet serisine ihtiyaçlarının olduğunu, bu seriyi Adanaspor maçıyla başlatacaklarına inandıklarını söyledi.

Özpek, yaptığı açıklamada, iç sahada 4 maçtır yenilmediklerini, cumartesi günü Denizli'de ağırlayacakları Adanaspor karşısında yenilmezliği sürdürmeye çalışacaklarını belirtti.

Son haftalarda ligde üst sıralarında yer alan güçlü takımlara karşı oynadıklarını kaydeden Özpek, "Rakiplerimize karşı iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Kendi sahamızda daha güzel bir oyun ortaya koyuyoruz. Bu hafta sahamızda Adanaspor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu konuda futbolcu arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize olan inancımız tam" dedi.

Özpek, ligin tamamlanmasına 14 hafta kaldığını, maçların 8'ini iç sahada oynayacaklarını hatırlatarak şunları kaydetti:

"Hedefimiz 8 maçın 7'sinden galibiyetle ayrılmak, bunu başaracak kadroya da sahibiz. Bu zorlu süreçte her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu şehir kenetlendiğinde birçok şeyi başarmıştır, bu zorlu süreci de atlatacaktır. Denizlispor'a geçen sezon da bazıları küme düştü gözüyle bakıyordu ama ligde kalan takım biz olduk. Biz geçen sezon olduğu gibi bu sezon da o kişileri mahcup edeceğiz, çünkü Denizlispor bir alt lige düşmeyecek."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz