Futbol

Denizlispor üst sıralara tırmanma hedefinde

12 Şubat 2016 Cuma 16:56 - Son Güncelleme 12 Şubat 2016 Cuma 14:58

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın: "Adanaspor maçını kazanmak istiyoruz"

PTT 1. Lig'in 21. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü Adanaspor'u konuk edecek Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, maçı kazanarak üst sıralara doğru bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde, Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koordinasyon ve pas çalışması yaptı.

Ali Yalçın, antrenman öncesinde Adanaspor'un zorlu bir rakip olduğunu, ara transfer döneminde takıma yaptığı takviyelerle güçlü bir takım oluşturduğunu kaydetti.

Kendilerinin rakip ayırımı yapmadan sahaya çıkıp oyunlarını sahaya yansıtmaya çalışacaklarını ifade eden Yalçın, "Rakip kim olursa olsun bizim acil puanlara ve galibiyetlere ihtiyacımız var. Adanaspor maçını kazanarak, üst sıralara bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.

"Puan silme moralleri bozdu"

Yalçın, her türlü zorluğu aştıklarını fakat ligde direnç gösterdikleri dönemde puan silinmesinin takımın moralini bozduğunu belirtti.

Denizlispor'un bir alt lige düşmeyeceğine inandıklarını kaydeden Yalçın, "Bu takım, geçen yıl son 6 haftada yaptığı çıkışla ligde kaldı. Bu sezon ligde kalma puan barajının ne olacağını bilemiyorum ama önümüzde oynanmamış 14 maç var. Burada kötü düşünmenin hiçbir anlamı olmadığı gibi faydası da yok. Bu takım kümede kalacaktır. Geçen sezona oranla bu sezon daha avantajlıyız, çünkü 7 takım kümede kalma mücadelesi veriyor. Onun için umutluyuz ve yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Öte yandan yeşil-siyahlılarda Adanaspor maçında Leandrinho sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz