Futbol

Es Es'te imzalar ne zaman atılıyor?

25 Temmuz 2016 Pazartesi 17:12 - Son Güncelleme 25 Temmuz 2016 Pazartesi 14:15

Erdoğan: ''Bilal Aziz ve Ofoedu ile resmi imzaları bugün, yarın atacağız''

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un sportif direktörü İzzet Erdoğan, ''Şu an ikinci lig takımı gibi görünen Eskişehirspor'u biz ikinci lig takımı olarak görmüyoruz. Biz on aylık bir kaza yaşadık, kazayı atlatmak için destek istiyoruz." dedi.

Eskişehirspor'un kendisi için bir milat olduğunu belirten Erdoğan, takımın yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Takımın, Düzce'deki Topuk Yaylası'nda gerçekleştireceği kampın önemine değinen Erdoğan, şunları söyledi:

"Topuk Yaylası'ndaki kampa girdiğimizde ideal kadroya yakın bir kadro göreceksiniz. Heyecanla ligin başlamasını bekliyoruz ama bu süreçte o kamp dönemi bizim için bir milat olacak. Yoğun bir dönem geçirdik, takımın toplanması, yeni bir hoca, yeni bir profesyonel ekip ve yeni bir yönetim. Eskişehirspor'a sadece taraftarın değil, kentteki sivil toplum kuruluşları, bürokratlar, belediyeler ve iş adamlarının da destek vermesini istiyoruz. Şu an ikinci lig takımı gibi görünen Eskişehirspor'u biz ikinci lig takımı olarak görmüyoruz. Biz on aylık bir kaza yaşadık, kazayı atlatmak için destek istiyoruz."

''Bilal Aziz ve Ofoedu ile resmi imzaları bugün, yarın atacağız''

Erdoğan, transfer çalışmalarının bu hafta sonuna kadar netleşeceğini anlatarak, şöyle devam etti:

"Bilal Aziz ve Ofoedu ile resmi imzaları bugün, yarın atacağız. Şu anda kadromuz 21 kişiye indirildi. Bu kadroya gelecek, halen görüştüğümüz futbolcu kardeşlerimiz var, onlarla ilgili gelişmeler de bu hafta sonuna kadar büyük ihtimalle netlik kazanacak. Bunun içinde Erkan Zengin de var. Trabzonspor'dan gelecek cevaptan ümitliyiz. Topuk Yaylası'ndaki kamp dönüşünde ideal kadromuzu göreceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz