Futbol

"Futbol böyle bir oyun"

14 Şubat 2016 Pazar 17:34 - Son Güncelleme 14 Şubat 2016 Pazar 15:36

PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Korukır, açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, futbolcularımızın sakin, istekli ve daha ciddi oynamalarından dolayı çok önemli bir dakikada golü attık. Futbol böyle bir oyun" dedi.

Korukır, Şanlıurfaspor'la karşı karşıya geldikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk yarı buldukları iki golle avantaj sağladıklarını söyledi.

İkinci yarıda Şanlıurfaspor'un Samsunspor'dan üstün bir mücadele sergilediğini belirten Korukır, "Maçı 3-2 hata 4-2 dahi alabilirlerdi. Fakat gol pozisyonlarını değerlendiremediler. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, futbolcularımızın sakin, istekli ve daha ciddi oynamalarından dolayı çok önemli bir dakikada golü attık. Futbol böyle bir oyun" diye konuştu.

Korukır, maç sırasında tirübünden kendisine demir parçası attıldığını ve bazı kişilerin de kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek, bu tür davranışların Şanlıurfa'ya yakışmadığını ifade etti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Olayın pozitif yönünden bakıyoruz. Şanlıurfa halkının takımına sahip çıkması sevindirici. Bazen böyle kazalar olur. Bu kazaları telafi ederiz. Bazen sendeleriz ama düşmeyiz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz