Futbol

"Her inişin bir çıkışı var"

03 Mayıs 2016 Salı 00:12 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2016 Pazartesi 21:23

2. Lig'e düşen Karşıyaka'nın teknik direktörü Tolungüç'ten bu açıklama geldi.

Alima Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak bitime 2 hafta kala PTT 1. Lig'den düşmesi kesinleşen İzmir temsilcisi Karşıyaka'nın teknik direktörü Soner Tolungüç, takımın başına son 7 haftada geldiğini hatırlatarak, her maça bir umutla çıktıklarını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Tolungüç, geniş bir kadroya sahip olmadıklarını ve Malatya deplasmanına 15 oyuncuyla geldiklerini vurguladı. Tolungüç, genç takımdan 4 oyuncuya inandığı için forma şansı verdiğini ifade etti.

"Her inişin bir çıkışı vardır"

Bütün maçlarını rakiplerle eşit şartlarda oynamadıklarını diye getiren Tolungüç, şunları söyledi:

"Maalesef hakemlerden hep adalet, eşit şartlarda mücadele istedik verilen verilmeyen penaltılar var. Bugün kazanmaz için çok riskler aldık. Umudumuzun son maçlara kadar devam etmesi için bütün riskleri aldık ama olmadı. İkinci yarıda peş peşe savunma hatalarından oyunda dengemiz bozuldu. Kalan maçlarımızı camiamızın ve formamıza yakışan şekilde bitirip önümüzdeki seneye bakmak istiyoruz. Her inişin bir çıkışı vardır. Yanlışlardan doğrular çıkararak gelecek sene tekrardan bir yapılanmayla Karşıyaka'nın layık olduğu yere gelmesini dileyeceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz