Futbol

"Kafa kafaya bir yarış var"

27 Kasım 2015 Cuma 19:05 - Son Güncelleme 27 Kasım 2015 Cuma 17:11

Samsunsporlu futbolcu Taha Yalçıner Giresunspor maçına odaklandıklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp başkan yardımcısı Rüştü Arapoğlu, "Giresunspor da çok iddialı, biz de. Zevkli bir maç olmasını bekliyoruz" dedi.

Arapoğlu, yaptığı açıklamada, ligde artık kolay maç olmadığını, bütün maçların zor geçeceğini söyledi.

Bu hafta Giresunspor ile karşılaşacaklarını belirten Arapoğlu, "Giresunspor da çok iddialı, biz de. Zevkli bir maç olmasını bekliyoruz. Eksik oyuncularımız var. Genç oyuncumuz Ercan Yazıcı sezonu kapattı diyebiliriz ama moralimiz üst düzeyde. Sahada çok iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'un bir iddiası olduğunu, bunun için taraftara ihtiyaçları bulunduğuna işaret eden Arapoğlu, "Kombine bilet fiyatlarını tekrar belirledik. Taraftarımızın kombine almasını istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Taraftarımızı tribünlere bekliyoruz" diye konuştu.

"Kafa kafaya bir yarış var"

Samsunsporlu futbolcu Taha Yalçıner ise Göztepe maçını artık geride bıraktıklarını, Giresunspor maçına odaklandıklarını anlattı.

Ligde zaman zaman Göztepe maçı gibi küçük kazalar yaşayabileceklerini dile getiren Yalçıner, şu ifadeleri kullandı:

"Göztepe maçını telafi etmek istiyoruz. Giresunspor maçına kazanmak için çıkacağız. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz. Bu yıl biraz çetin geçiyor. Geçen yıl lider takım, aşağıdaki takımlarla arasına puan farkı koymuştu ancak bu sene kafa kafaya bir yarış var. Bu bizi ve diğer takımları zorlayacaktır. Umarım ligi play-off'a kalmadan direkt Süper Lig'e çıkacak şekilde tamamlarız."

Öte yandan Samsunspor, 29 Kasım Pazar günü sahasında karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde sürdürdü.

Futbolcuların ısınma koşusu ve kültür fizik hareketleri yaptığı antrenman, taktik ağırlı çift kale maçla sona erdi. Hafif sakatlığı bulunan Galin Ivanov ve Fatih Kılıçkaya'nın takımdan ayrı çalıştığı antrenmana, sakat olan Ercan Yazıcı katılmadı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz