Futbol

Kalpar'ın Alanyaspor karnesi

30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:32 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:36

Hüseyin Kalpar, Antalya ekibinde 23 maça çıktı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor'un, karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı teknik direktör Hüseyin Kalpar, Antalya ekibinde 23 maça çıktı.

Kalpar yönetiminde Albimo Alanyaspor, 23 maçta 12 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

Sezona Mehmet Altıparmak ile başlayan turuncu-yeşilli ekip, 11. haftada Adanaspor mağlubiyetinin ardından Altıparmak'la yollarını ayırdı. Albimo Alanyaspor'da Hüseyin Kalpar, ligin 13. haftasında Elazığspor karşılamasında takımın başına geçti.

Evinde Elazığspor'a ve daha sonra deplasmanda Karşıyaka'ya mağlup olan turuncu-yeşilli takım, Şanlurfaspor beraberliğinin ardından çıkışa geçti. Üst üste 3 hafta aldığı galibiyetle takımı riskli bölgeden uzaklaştıran Kalpar, Samsunspor'a 1-0 yenilmelerinin ardından 4 maçlık bir galibiyet serisi daha yakaladı.

Bu karşılaşmaların ardından play-off potasına giren Albimo Alanyaspor, en farklı galibiyetini 5-1 biten Karşıyaka maçında gördü.

Ligin son haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 ile geçen turuncu-yeşilli takım, ilk kez mücadele ettiği PTT 1. Lig'de sezonu 3. sırada tamamladı.

Albimo Alanyaspor, play-off öncesi Kalpar yönetiminde çıktığı 22 maçta 12 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Turuncu yeşilli ekip, 22 karşılaşmada rakip fileleri 35 kez havalandırdı, kalesinde de 23 gol gördü. Takımı 17 puanla 7. sıradan devralan Kalpar yönetiminde 40 puan toplayan Albimo Alanyaspor, normal sezonu 3. sırada bitirerek, play-off'a kaldı.

Antalya temsilcisi, play-off yarı final ilk maçında deplasmanda Samsunspor'a 5-1 mağlup olunca, Hüseyin Kalpar ile yollar ayrıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz