Futbol

Kaplan: "Önemli bir galibiyet aldık"

28 Ağustos 2016 Pazar 23:25 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2016 Pazar 20:30

Giresunspor Teknik Direktörü Kaplan, Balıkesirspor galibiyetini değerlendirdi.

TFF 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Maçın geneline baktığımızda istek arzu hırs bakımından kazanmak isteyen bir takım vardı. Bundan dolayı da son derece mutluyum" dedi.

Kaplan, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Balıkesirspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İyi bir takım olmalarına rağmen yine de zamana ihtiyaçları olduğunu belirten Kaplan, "Geçen haftaki oyunumuz daha farklıydı, bu haftaki oyunumuz daha farklı. maçın geneline baktığımızda istek arzu hırs bakımından kazanmak isteyen bir takım vardı. Bundan dolayı da son derece mutluyum." diye konuştu.

Bir hedef doğrultusunda ligde mücadele ettiklerini aktaran Kaplan, şöyle konuştu:

"Ben cesaretli bir insanım. Benim için içeri dışarı fark etmiyor. Ben Giresun halkını mutlu etmek için buradayım. Geçen seneden kalan bir aile var. Bu aile halen devam ediyor. Biz de bunun üzerine bir şeyler ekleyerek Giresunspor'u iyi bir yerlere getirmek istiyoruz. Benim hiçbir korkum yok. Bu ligde herkesi yenebiliriz. Giresunspor geçen sezon play-off'u kaçırdı. Bu sene bu olmayacak.

Erginer: "Şaka gibi bir maçı kaybettik"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise maçı kazanmak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını kaydederek, "Maçın ilk yarısı genel olarak orta saha mücadelesinde geçti. İki takımın ilk yarıda çok pozisyonu yoktu. İkinci yarıda ise kendi açımdan berabere kalsak üzüleceğim bir maçı kaybettik. Geçen haftanın bir benzeri gibi. Penaltı kaçırdık, bireysel hatadan umulmadık bir gol yedik. Şaka gibi bir maçı kaybettik." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz