Futbol

“Lige güzel bir başlangıç yaptık”

26 Ağustos 2016 Cuma 16:39 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2016 Cuma 13:41

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükfırat, açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, "Eskişehirspor'u yenerek zirveye oynayan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz." dedi.

Büyükfırat, yaptığı açıklamada, geçen hafta sezona Ümraniyespor galibiyetiyle başladıklarını söyledi.

Ligin ilk haftasında galip gelen 6 takımdan biri olduklarını hatırlatan Mehmet Büyükfırat, 27 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını da kazanarak üst sıralardaki konumlarını korumak istediklerini ifade etti.

Sahaya tam kadro çıkacaklarını vurgulayan futbol şube sorumlusu, "Lige Ümraniye galibiyetiyle güzel bir başlangıç yaptık. Eskişehir maçının hazırlıklarını da tamamladık. Geçen hafta yabancı futbolcularımız lisans problemi nedeniyle forma giyememişti, sorun giderildi. Eskişehirspor karşısında yabancı futbolcularımız da forma giyme şansı bulacak. En kötü ihtimalle beraberlikle Şanlıurfa'ya dönmeyi planlıyoruz. Eskişehirspor'u yenerek zirveye oynayan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz. İnşallah başarılı olacağız." diye konuştu.

Öte yandan teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor kafilesi, Eskişehir'e gitti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz