Futbol

"Oyuncuların üzerinde psikolojik baskı var"

11 Şubat 2016 Perşembe 17:28 - Son Güncelleme 11 Şubat 2016 Perşembe 15:35

Samsunspor Teknik Direktörü Korukır, takımın durumunu değerlendirdi.

 PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktör Engin Korukır, "Oyuncularımın üzerinde gol atamama, galip gelememe gibi psikolojik baskı var. Galibiyet alırsak bunları da üzerimizden tamamen atacağız" dedi.

Korukır, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Deplasmandan alınacak galibiyetin takımın stresini atmasını sağlayacağına inandığını vurgulayan Korukır, "Özellikle bu deplasmanda kazandığımızda hesaplar çok değişik olacak. Şu anda öyle bir yerdeyiz ki, aşağısı da yukarısı da var. Aklımızın ucundan aşağısı geçmiyor, zaten mümkün değil ama yukarısı konusunda inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Başarı sağlamak zorunda olduklarını belirten Korukır, şunları kaydetti:

"Hiçbir sıkıntımız yok. Devre arasında transfer yapamadık ama takımımız ligdeki birçok takımdan iyi kadroya sahip. Şans da şanssızlık da bir kere olur, biz bir kere şanssızlığı yaşadık. Bundan sonra Karşıyaka maçından daha iyi oynayacağız ve iyi oynayarak kazanacağız. Tabii ki oyuncularımın üzerinde gol atamama, galip gelememe gibi psikolojik baskı var. Galibiyet alırsak bunları da üzerimizden tamamen atacağız."

Öte yandan Samsunspor, deplasmanda 14 Şubat Pazar günü yapacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Korukır yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu, kondisyon ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz