Futbol

PFDK cezayı kesti

31 Mayıs 2016 Salı 17:24 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2016 Salı 14:31

PDFK, Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'na 3 maç ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu'na, Adana Demirspor ile yapılan PTT 1. Lig play-off maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi maçtan men ve 6 bin 500 lira para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada Ogün Temizkanloğu'na müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 6 bin 500 lira para cezası verildiği bildirildi.

Kurul ayrıca Vartaş Elazığspor ile Adana Demirspor arasında oynanan PTT 1. Lig play-off müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle iki takıma da otuzar bin lira para cezası uyguladı.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Multigroup Alanyaspor ve Adana Demirspor kulüplerinin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, PTT 1. Lig play-off finalinde Multigroup Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanan maçta yaşanan saha olayları ve taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle iki takımın da PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Adana Demirspor ile Multigroup Alanyaspor arasında Konya'da oynanan PTT 1. Lig play-off finalinde Alanyaspor penaltı atışları sonucunda Süper Lig'e çıkmayı başarmıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz