Futbol

"Pozisyon vermeden mağlup oluyoruz"

05 Şubat 2016 Cuma 22:59 - Son Güncelleme 05 Şubat 2016 Cuma 21:02

Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri, "Pozisyon vermeden mağlup oluyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, sahalarında Giresunspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, futbolcularını gönülden tebrik ettiğini söyledi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç fazlasıyla liderliğe yükseldiklerini, en azından oynanacak diğer maçlara kadar bunun keyfini çıkarmak istediklerini belirtti.

Genel olarak iyi futbol oynadıklarını ifade eden İpekoğlu, "Futbolcularımı gönülden tebrik ediyorum. Her maçta verebileceklerinin maksimumunu vermeye çalışıyorlar" diye konuştu.

İpekoğlu, oyuncularının da üst sıraları hedeflediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yakup'u oyuna aldıktan sonra hava toplarında avantajı yakalamayı düşünüyorduk ve bunda da başarılı olduk. Duran toplara ise antrenmanda çalışıyoruz. Bu anlamda çalışmalar da yaptık. Maçta maalesef zaman zaman topla buluşmamız mümkün olmadı. Topla buluşabilsek gol atabilecek oyuncularımız da var. İnşallah bundan sonraki maçlarda değerlendiririz. Ama genel olarak gerçekten futbolcularımın performansı saygı görecek bir performans. Özellikle yürekten oynamaları sevindirici."

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise karşılaşmanın çeşitli dakikalarında net pozisyonlara girdiklerini, baskılı oynadıklarını dile getirdi.

"Pozisyon vermeden mağlup oluyoruz" diyen Sözeri, futbolun doğrularını yapan bir takım olduklarını ancak yenildiklerini belirtti.

Sözeri, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini aktararak, şöyle konuştu:

"Artık adını koyamadığımız bir şey var. Adanaspor'u tebrik ediyoruz. Önümüzdeki haftadaki maça bakacağız. Bunun bir son bulmasını istiyoruz. Maçın başında futbolcumuz Abwo'nun girdiği pozisyon eğer penaltıysa, mağlup olmak kaçınılmazdı."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz