Futbol

Sahaya giren taraftara uçan tekme!

30 Nisan 2016 Cumartesi 22:30 - Son Güncelleme 30 Nisan 2016 Cumartesi 22:59

V.Elazığsporlu futbolcu Tom, sahaya giren taraftara tekme attı. Ancak o tekme...

PTT 1. Lig'de Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren 32. hafta mücadelesinin ardından saha karıştı.

Sahaya giren taraftarlar hakeme yöneldi!

Maçın bitiş düdüğünün ardından ev sahibi ekip taraftarları sahaya girdi. Bazı taraftarlar, maçın hakemi Tolga Özkalfa’ya saldırmak istedi. Bu sırada, tribünde çaldıkları davulun tokmağını hakeme fırlatan Karabükspor taraftarı ile konuk ekip Elazığspor oyuncular arasında arbede yaşandı.

VİDEO | İŞTE O ANLAR...

Ambulansa sedyeyle götürüldü

Yaşanan arbede sırasında Vartaş Elazığsporlu futbolcu Tom, sahaya giren giren bir taraftara uçan tekme attı. Tom'un tekmesi, sahaya giren taraftarı tutmaya çalışan güvenlik görevlisine geldi ve görevli sakatlandı.

Sakatlanan güvenlik görevlisi sedyeyle ambulansa konulduktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Temizkanoğlu: "Doğru bulmuyorum. Tom'a bir uygulamamız olacak"

Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, bir gazetecinin, Tom'un taraftara davranışıyla ilgili ceza verilip verilmeyeceğini sorması üzerine şu yanıtı verdi:

"Saha içerisinde bu olayları tasvip etmediğimi bilirsiniz. Hiç bir zaman rakibe, rakip taraftara veya kendi taraftarımıza böyle fiili şekilde müdahalede bulmayı doğru bulmuyorum. Tabii ki Tom'a bir uygulamamız olacak. Ben bunun için bu kurullara sesleniyorum. Bir şeylere karar verilirken, bunları da göz ardı etmeyin."

İŞTE MAÇIN ÖZETİ...

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz