Futbol

"Almanlar gibi düşünmeyi seviyorum"

27 Eylül 2016 Salı 22:45 - Son Güncelleme 27 Eylül 2016 Salı 21:35

Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, Bayern Münih maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid-Bayern Münih maçı, 2. haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelen iki takımdan finale kalan Atletico Madrid olmuştu. Bu sezon aynı grupta yer alan Avrupa'nın iki büyük takımı, gruptaki ilk maçlarını kazandıktan sonra Çarşamba günü Vicente Calderon Stadı'nda karşılaşacak.

Maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, La Liga'daki son Deportivo maçında sakatlanan Augusto ve Gimenez'den yoksun olarak çıkacakları Bayern Münih maçında, forvette Fernando Torres'in Antoine Griezmann'ın yanında ilk 11'de maça başlayacağını söyledi.

"Her zaman Alman futbolunu hayranlıkla izledim." diyen Simeone, "Almanlar gibi düşünmeyi seviyorum. Umarım onların kafasına sahip olabiliriz." ifadelerini kullandı.

Arjantinli teknik adam, Bayern Münih'i şu sözlerle analiz etti:

"Geçen sezona göre hemen hemen iki takım da aynı futbolculara sahip. Bayern Münih, ofansif anlamda Ribery ve Alaba ile oyununu daha da güçlendirdi. Hummels tecrübe ve kalite katıyor. Diğer futbolcuları da aynı geçen sezonki gibi parıldıyorlar."

Sıradaki Haber
Beşiktaş, Dinamo Kiev maçına hazır
Yükleniyor lütfen bekleyiniz