Futbol

Ancelotti temkinli konuştu

27 Eylül 2016 Salı 22:50 - Son Güncelleme 27 Eylül 2016 Salı 19:54

Bayern Münih Teknik Direktrörü Ancelotti, "Avantaja sahip olduğumuzu sanmıyorum, çünkü Atletico Madrid'e karşı oynamak hep zor" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid-Bayern Münih maçı, 2. haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Bu karşılaşma öncesinde basın toplantısında konuşan Bayern Münih Teknik Direktrörü Carlo Ancelotti "Atletico Madrid'i herkes tanıyor. Büyük maçlar çıkardılar. Avantaja sahip olduğumuzu sanmıyorum çünkü onlara karşı oynamak hep zor. Simeone'nin oyun stilini seviyorum. Şu anda Avrupa'daki en iyi teknik direktörlerden biri. Ama teknik adam olarak futbolculuğundan daha fazla zorlandığına inanıyorum." dedi.

Atletico Madrid için "çok iyi organize olan bir takım." diyen İtalyan teknik adam, "Biz de çok iyi durumdayız. Verimliliğimizi en iyi şekilde göstermek zorundayız." ifadelerini kullandı.

İlginç istatistikler

Atletico Madrid, Avrupa kupalarında sahasında oynadığı son 30 karşılaşmanın 25'ini kazandı. İspanyol takımı diğer maçların 3'ünde berabere kalıp, sadece 2 kez yenildi.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 10 maçın sadece 2'sini kazanabildi. Alman takımı 3 beraberlik alıp, biri yarı finaldeki Atletico Madrid müsabakası olmak üzere 5 kez deplasmandan mağlup ayrıldı.

Alman ekibi, İspanya deplasmanında oynadığı son 13 maçın sadece 2'sini kazanırken, 9 yenilgi, 2 kez de beraberlik sonucu aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, İspanyol takımlarına karşı deplasmanda oynadığı son 3 maçta gol atamadı. Alman ekibi, bu yıl Atletico Madrid'e 1-0, 2015'te Barcelona'ya 3-0 ve 2014'te Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu.

Carlo Ancelotti ve Diego Simeone teknik direktör olarak 13 kez karşı karşıya geldi. İtalyan teknik direktörün 5, Arjantinli teknik adamın 4 galibiyeti bulunurken, 4 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Sıradaki Haber
"Almanlar gibi düşünmeyi seviyorum"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz