Futbol

Ancelotti'den hakeme tepki, UEFA'ya çağrı

19 Nisan 2017 Çarşamba 09:36 - Son Güncelleme 19 Nisan 2017 Çarşamba 09:58

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki rövanşın uzatma bölümü sonunda Real Madrid'e 4-2 yenilerek elenen Alman panzeri Bayern Münih'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo'nun attığı ikinci golün ofsayt olduğunu kaydederek, Macar hakem Viktor Kassai'yi eleştirdi. Ancelotti, UEFA'ya "Maçlarda video teknolojisini bir an önce kullanma" çağrısında bulundu.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayern Münih Teknik Direktörü Ancelotti'nin gündeminde Cristiano Ronaldo'nun attığı ikinci gol vardı. Ronaldo'nun attığı ikinci golün ofsayt olduğunu kaydeden Ancelotti, Macar hakem Viktor Kassai'ye tepki gösterdi.

UEFA'ya "maçlarda video teknolojisini bir an önce kullanma" çağrısı yapan Ancelotti, şöyle devam etti:

"Hakemler hakkında konuşmayı sevmem ama hakem kötüydü. Eğer hakem Ronaldo'nun pozisyonunda hata yapmasaydı ne olurdu bilinmez ama önemli olan hata yapmamak. Bir maçta çok kez şüpheli durumlar olabilir ama burada hiçbir şüphe götürecek pozisyon yok."

İtalyan teknik adam, Ronaldo'nun golünün ardından hakemden pozisyonun videosunu izlemesini istediğini de belirtti.

Ancelotti, Kassai ile ilgili başka bir soruyu ise "Maç sonunda sadece hakemi selamlayıp 'İyi iş' dedim." diye yanıtladı.

Sıradaki Haber
Leicester City Atletico Madrid maç özeti 1-1
Yükleniyor lütfen bekleyiniz