Futbol

Barcelona-Juventus maçı saat kaçta, hangi kanalda?

19 Nisan 2017 Çarşamba 09:36 - Son Güncelleme 19 Nisan 2017 Çarşamba 13:02

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının heyecanı yaşanıyor. İlk maçlarda en flaş skor Juventus-Barcelona maçında alınmıştı. İtalyan devi, İspanyol devini evinde 3-0 gibi bir skorla yenerek rövanş için büyük bir avantaj elde etmişti. Barça, zorlu rakibi karşısında yeni bir futbol mucizesine yaşatabilecek mi? Bu sonunun cevabı bu akşam belli olacak.

Barcelona Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda?

Barcelona, son 16 turunda Fransız ekibi PSG'ye deplasmanda 4-0 yenilmesine karşın evindeki maçta büyük bir geri dönüşe imza atarak rakibini 6-1 mağlup ederek çeyrek finale çıkmıştı. Barça yeni bir unutulmaz futbol mucizesine imza atabilir mi? Futbolseverler bu sorunun cevabını merak ediyor.

Katalanların tur için Juventus'u 4 gollü farkla yenmesi gerekiyor. Mücadelenin normal süresi ev sahibi ekibinin 3-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırsa uzatmalar oynanacak. Juventus ise her türlü beraberlik ve galibiyette adını yarı finale yazdıracak. İtalyan ekibinin gol atması durumunda Barcelona'ya 4-1, 5-2 gibi skorlar yarayamayacak. 

Yarı final biletini kim kapacak?

Dev mücadele bu akşam Camp Nou'da oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Tivibuspor 2'den canlı yayınlanacak. Futbolseverler Barcelona - Juventus maçını aynı gece 00.30'dan itibaren banttan TRTSPOR'dan izleyebilir.

Maçın özeti ve tüm ayrıntıları ise trtspor.com'da yer alacak.

İLK MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber
Real Madrid uzatmada Bayern'i yıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz