Futbol

Güneş: "Üzgünüz..."

29 Eylül 2016 Perşembe 00:37 - Son Güncelleme 28 Eylül 2016 Çarşamba 21:45

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Dinamo Kiev maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Dinamo Kiev karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş, şunları söyledi:

"Yediğimiz gol faul değildi, oyuncu kendi kendine çarptı. Golü de çok basit yedik. Golü yiyene kadar kontrol elimizdeydi. Rakibi sahamızdan uzak tutup oyunu taşıdık. Golden sonra fiziken düşüşe başladık. Rakip sahaya girip tempoyu artıramadığımız için rakip oyunun kontrolünü eline aldı.

1-0'dan sonra 2-0 yapabilsek farka gidebilirdik. 2-0 olmayınca rakip oyunda kaldı ve beraberlikten sonra moral buldular. Biz ise düşüş yaşadık. Üzgünüz tabii ki burada puan kaybettiğimiz için. Oyuncu kalitesi olarak iyiyiz ama fizik gücü olarak golden sonra yaşadığımız düşüş bugün iki puanı kaybetmemize neden oldu. Son bölüm hariç iyiydik.

Futbol hatalar oyunudur. Atiba ile Tolgay'ın top kayıplarıyla gol yiyebilirdik. Önde baskılarımız iyiydi. Doğrularımız fazlaydı ama az olan eskilerimiz maçın sonuna sirayet etti. Futbol hatalar oyunu"

Tolgay Arslan: "Hatalarımızı iyi analiz etmemiz lazım"

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, Dinamo Kiev karşısında yaptıkları hataları iyi analiz etmeleri gerektiğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın orta saha futbolcu Tolgay, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Maalesef 3 puan kaçtı. İlk yarı iyi başladık, baskı kurduk ve golü bulduk. Pozisyonlara girdik ama maalesef atamadık. Hatalarımızı iyi analiz etmemiz lazım." dedi.

İkinci yarıda oyundan koptuklarını dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, "Baskılarımız iyi değildi. Rakibimize çok alan verdik. Ben ve Atiba için ikinci yarıda çok büyük bir alan vardı, çok koşturduk. Adamlara yetişemedik. Zaten 3 orta saha oynadılar. İkinci yarıyı iyi analiz etmemiz gerekiyor. Korkmaya gerek yok. Bu taraftarla, bu takımla, bu hocalarla büyük işler başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
“İkinci yarı direncimizi arttırdık”
Yükleniyor lütfen bekleyiniz