Futbol

Monaco-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

31 Temmuz 2016 Pazar 10:06 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2016 Perşembe 19:56

Fenerbahçe, 2-1'in rövanşında Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Fransız temsilcisi Monaco ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip, kritik mücadeleye İstanbul'da aldığı 2-1'lik galibiyetin avantajıyla çıkacak. Peki Monaco - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco-Fenerbahçe karşılaşması 3 Ağustos Çarşamba günü Monaco'daki II. Louis Stadı'nda oynanacak. TSİ 21.45'te başlayacak olan kritik mücadelede Portekiz Futbol Federasyonu'ndan hakem Artur Manuel Ribeiro Soares Dias düdük çalacak. Dias'ın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues üstlenecek. Müsabakada Tiago Bruno Lopes Martins ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Futbolseverler karşılaşmayı Lig TV'den canlı olarak izleyebilecek. Mücadelenin canlı anlatımını ve diğer tüm ayrıntılarını trtspor.com'dan da takip edebilirsiniz...

Tur ihtimalleri...

Fenerbahçe, İstanbul'da oynanan turun ilk maçında Emanuel Emenike'nin 2 golü ile karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Fransız temsilcisinin maçtaki tek golünü ise Radamel Falcao kaydetmişti.

Sarı-lacivertli takım rövanş maçını kazanması veya berabere kalması durumunda adını play-off turuna yazdıracak. Fenerbahçe, 2 veya üzeri gol atıp tek farklı kaybetmesi durumunda da tur biletini kapacak.

Monaco'ya ise gol yemeden alacağı tek farklı galibiyetin yanı sıra, iki ve üzeri farklı galibiyetler de tur için yeterli olacak.

Rövanş mücadelesinde normal sürenin 2-1 Monaco'nun üstünlüğüyle tamamlaması durumunda karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada gol olmaması halinde ise tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Sıradaki Haber
F.Bahçe taraftarına bir kötü haber daha
Yükleniyor lütfen bekleyiniz