Futbol

ÖZET | Bale başladı, Morata bitirdi

18 Ekim 2016 Salı 23:37 - Son Güncelleme 19 Ekim 2016 Çarşamba 07:46

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid sahasında Legia Varşova'yı 5-1'le geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. maçında dünya futbolununun devi, yıldızlar topluluğu Real Madrid ile Polonya temsilcisi Legia Varşova karşı karşıya geldi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İspanyol devi, Legia Varşova'yı 5-1 gibi rahat bir skorla mağlup etmeyi başardı. Real Madrid'in golleri 16' Bale, 19' Tomasz Jodlowiec (k.k), 37' Marco Asensio, 68' Lucas Vazquez ve 84' Alvaro Morata'dan geldi. Legia Varşova'nın tek golü ise 22. dakikada (penaltı) Miroslav Radovic'den geldi.

Bu sonuçla Real Madrid F Grubu'nda puanını 7'ye çıkarmış oldu.

Legia Varşova taraftarları Madrid'de olay çıkardı

Karşılaşmanın başlamasından iki saat önce Santiago Bernabeu Stadı'na gelen Legia Varşova'nın fanatik taraftar grupları, stat çevresinde olaylar çıkartınca İspanyol polisi müdahale etti. Santiago Bernabeu Stadı'nın çevresindeki ara sokaklarda çıkan olaylarda 5 Polonyalı taraftarın ve 2 polisin yaralandığı açıklandı. Yaralıların hepsinin stat çevresindeki ambulansların içinde tedavi edildiği belirtildi.

İspanyol polisinin, olayları durdurmak için atlı ekipleri kullandığı ve plastik mermiler attığı bildirildi. 4 bin kadar Polonyalı taraftar maç için Madrid'e gelirken, "yüksek riskli" olarak gösterilen karşılaşma öncesinde ve sonrasında bin 500'den fazla polis ve 700 kadar özel güvenlik görevlisi stat çevresinde görev yaptı.

Öte yandan, dün gece yarısı Madrid'de bir barda kavga eden ve iki kadın garsona tacizde bulunarak olay çıkaran Legia Varşovalı taraftarı 3 kişinin mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Aboubakar atar, Napoli bakar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz