Futbol

PSG'de sevinç, Barcelona'da şaşkınlık!

15 Şubat 2017 Çarşamba 11:51 - Son Güncelleme 15 Şubat 2017 Çarşamba 13:36

Şampiyonlar Ligi maçında, Paris Saint-Germain, Katalan ekibini adeta sahadan sildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde Paris Saint- Germain (PSG), Barcelona ile karşılaştı. 9 yıldır çeyrek finalde elenmeyen Katalan ekibi, Paris'de sahadan farklı yenilgi ile ayrıldı. Taraftarlarına unutulmaz bir "Sevgililer Günü" sevinci yaşatan Paris Saint Germain de ise keyifler yerinde...

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ....

Şampiyonlar Ligi 2'inci tur ilk mücadelesinde PSG evinde Barcelona ile karşılaştı. Parc Des Prince de oynanan mücadelede Paris Saint-Germain, Katalan ekibini adeta sahadan sildi ve 4-0 gibi farklı bir skorla galibiyete uzandı.

Emery'den oyuncularına övgü

Maç sonunda Teknik Direktör Unai Emery, oyuncularının gösterdiği muhteşem performanstan ve futbol ruhundan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Emery, "Sahip olduğum tek his, Barcelona gibi güçlü bir takıma karşı takımımın gösterdiği muhteşem performans. Ancak oyuncularımın bireysel kapasiteleri ve reaksiyon gösterme şekilleri çok üst seviyede. Bunu da zaten sahada gösterdiler. Bu skora rağmen Barcelona'ya olan saygımız devam edecek ve soyunma odasında konuştuğumuz şey hala 90 dakikanın olduğuydu ve orada zorlanacağımızı biliyoruz çünkü 90 dakika uzun bir süre" dedi.

Veratti, temkinli

Maçın yıldızlarından İtalyan orta saha oyuncusu Marco Veratti de 4-0'lık skora rağmen tur hakkında temkinli konuştu.

Verratti, "Çok memnunuz. Rövanş maçı çok zorlu olacak. Ciddi bir şekilde bunu düşünüyorum. Çünkü orada ki stadyumun atmosferi bambaşka. Burada kaybeden oyunculara karşı sahaya çıkacağız, ancak onlar orada daha farklı bir yöntemle oynayacaklardır. Barcelona her takıma 4 gol atabilecek kapasitede bir takım ve turu geçmek istiyorsak orada da bu şekilde oynamalıyız" ifadelerini kullandı.

Enrique: "Bizim için kötü bir gece"

Aldıkları farklı galibiyetten sonra Barcelona cephesinde ise şaşkınlık ve hüzün vardı. Katalan ekibinin oyuncuları, basına açıklama yapmadan stattan ayrılmayı tercih etti.

Teknik Direktör Luis Enrique de kaybedilen maç hakkında kısa bir yorumda bulundu.

Nou Camp'daki maç için umutlu olduğunu belirten başarılı menajer, futbolun gerektirdiği her şeyi yapmaları gerektiğini söyledi.

Enrique:"Bizim için kötü bir gece. Rakibimiz inanılmazdı. Fazla söylenecek birşey yok. Her maçın kendi koşulları vardır. Umudumu tam olarak kaybetmedim. Kendi sahamızda oynayacağımız maçta 4 ya da 5 gol atmamız gerekecek. Ancak diğer takımlara karşı gösterdiğimiz performansı hayal ederek bunu başarabiliriz" diye konuştu.  

Sıradaki Haber
PSG Barcelona maç özeti 4-0
Yükleniyor lütfen bekleyiniz