Futbol

Q7'nin golü UEFA'nın da dikkatini çekti

29 Eylül 2016 Perşembe 12:11 - Son Güncelleme 29 Eylül 2016 Perşembe 14:41

Quaresma'nın golü, Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftanın "En Güzel Golü"ne aday gösterildi. Portekizli yıldız, haftanın futbolcusuna da aday...

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın Dinamo Kiev'e attığı gol, UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golüne aday gösterildi.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

1-1 sona eren Beşiktaş - Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Ricardo Quaresma, hafızalardan çıkmayacak güzellikte bir gol attı.



UEFA bu golü, Şampiyonlar Ligi'nde 2'nci haftanın "En Güzel Golü"ne aday gösterdi.

Quaresma'nın rakipleri ise Juventus’lu Dybala, Kopenhang’lı Thomas Delaney, Monaco’lu Kamil Glik ve Arsenal’li Walcott oldu.

En güzel golü belirleyecek oylama, UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü haftasına kadar devam edecek.

Haftanın futbolcusuna da aday

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sona eren ikinci hafta maçlarının ardından Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, haftanın en iyi futbolcusu ile en iyi golünün sahibi kategorilerinde aday gösterildi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan listeye göre, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın konuk ettiği Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının tek golüne 22 metre mesafeden frikikten imza atan Quaresma, ikinci haftanın en iyi futbolcusu ile en iyi golünün sahibi kategorilerinde aday oldu.

Quaresma'nın haftanın en iyi futbolcuları kategorisindeki rakipleri, Real Madrid'ten Cristiano Ronaldo, Arsenal'den Theo Walcott, Paris Saint-Germain'den Edinson Cavani, Atletico Madrid'ten Yannick Carrasco, Juventus'tan Paulo Dybala, Bayer Leverkusen'den Javier Hernandez ve Sevilla'dan Samir Nasri oldu.

Portekizli yıldız, haftanın golü kategorisinde ise Juventuslu Dybala ve Arsenalli Walcott ile yarışıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci haftanın en iyi futbolcusu ve golü, yarına kadar devam edecek oylamaların ardından belli olacak.

Q7, Pancu'yu yakaladı

Bu arada, Portekizli futbolcu, Dinamo Kiev karşısında attığı golle Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncuları arasında bulunan Daniel Pancu'yu yakaladı. Avrupa'daki gol sayısını 9'a çıkaran tecrübeli futbolcu, Pancu ile aynı gole ulaştı.

Sıradaki Haber
VİDEO | Arda Turan, İspanya'yı salladı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz