Futbol

"Ronaldo kilit anlarda hep ortaya çıktı"

19 Nisan 2017 Çarşamba 10:17 - Son Güncelleme 19 Nisan 2017 Çarşamba 10:23

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasındaki rövanşın uzatma bölümü sonunda Bayern Münih'i 4-2 yenerek yarı finale çıkan Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, "Bu turu geçmek için 6 gol attık. Layığıyla yarı finale çıktığımızı düşünüyorum" dedi.  Zidane, Ronaldo'nun kilit anlarda hep ortaya çıktığını  da kaydetti.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, bu tür karşılaşmalarda zorlanmalarının normal olduğunu vurguladı.

Zidane, "Bu turu geçmek için 6 gol attık. Layığıyla yarı finale çıktığımızı düşünüyorum." yorumunu yaptı.

"Bir onlardan, bir bizden"

Müsabakanın hakemiyle ilgili bir soru üzerine Zidane, "Maçtan hakemi çıkartmak çok zor. Onların ikinci golü de ofsayttı. Bir onlardan, bir bizden alınmış gibi düşünülebilir. Ne olursa olsun iki maçta da kazanmaya layık olan taraf bizdik." ifadelerini kullandı.

Zinedine Zidane, Bayern Münih'e karşı iki maçta 5 gol atan Ronaldo ile ilgili düşüncelerini de aktardı.

Oyuncusunun kilit anlarda hep ortaya çıktığını gösterdiğini anlatan Zidane, "Farkı yaratan o. İstediği zaman sonuca varıyor. Tek biri ve ona sahip olmaktan memnunuz. Belki de bundan sonra onu ıslıklamazlar ama burası Madrid, bazen böyle şeyler olabiliyor ve o da bunu biliyor. Ronaldo rahat olmalı. Taraftar her zaman tüm yaptıklarından dolayı Ronaldo'ya teşekkür edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
'Adımı sokağa vermelerini mi istedim? Sadece...'
Yükleniyor lütfen bekleyiniz