Futbol

"Talisca, artık Benfica'da oynayamaz"

15 Eylül 2016 Perşembe 17:28 - Son Güncelleme 15 Eylül 2016 Perşembe 14:36

Brezilyalı oyuncunun gol sevinci ve açıklamaları manşetlerden düşmüyor.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca, Portekiz'de gündemin bir numaralı ismi haline geldi. Portekiz basını, gol sevinci ve verdiği demeçlerle tepki çeken Brezilyalı oyuncunun, Lizbon'a dönme ihtimalinin kalmadığını iddia etti.
Talisca ise "Benfica beni hep küçük gördü" açıklaması yaptı.

Beşiktaş'ı uzatma dakikalarında attığı golle beraberliğe taşıyan Telisca'ya Portekiz'de öfke dinmiyor. Brezilyalı oyuncunun gol sonrası sevinci ve maç bitiminde verdiği demeçler, Portekiz basının bir numaralı gündem maddesi oldu.

Talisca: ''Benfica beni hep küçük gördü"

Karşılaşma sonrası sert açıklamalar yapan Talisca, ''Benfica beni hep küçük gördü. Benim çocuğum 6 günlükken, tüm takımın maaşını yatırıp, benimkini yatırmamışlardı'' şeklinde demeç vermişti.

Portekiz basını, Talisca'nın bu açıklamalarını, "İntikam'' şeklinde manşetine taşımış, Brezilyalı yıldızın gol sonrası çoşkulu sevinci ise Benfica taraftarını öfkelendirmişti.

"Artık Benfica'da oynayamaz"

Benfica'nın eski başkan yardımcısı Jose Manuel Capristano da Talica'nın artık Portekiz ekibinde oynayamayacağını iddia etti.

Beşiktaş'ın yeni yıldızının da yaşanan gelişmeler sonrası Benfica'ya dönme fikrine artık soğuk baktığı belirtilirken, sezon sonunda Beşiktaş'ın Portekiz ekibiyle bonservis pazarlığına oturabileceği iddia edildi.

Sıradaki Haber
2018 UEFA Şampiyonlar Ligi finali Kiev'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz