Futbol

"37-38 puan bizi ligde tutar"

06 Şubat 2016 Cumartesi 16:43 - Son Güncelleme 06 Şubat 2016 Cumartesi 14:48

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Özat, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 yenildikleri Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "Saha içerisinde ve dışında yaşanılabilecek tüm olumsuzlukları bugün yaşadık" dedi.

Kafkas, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nu galibiyetten dolayı kutlayan Kafkas, şöyle devam etti:

"Saha içerisinde ve dışında yaşanılabilecek tüm olumsuzlukları bugün yaşadık. 3 cezalımız, 2 sakat oyuncumuz vardı. 20. dakikada da hem kırmızı kart hem penaltı bizi zor duruma düşürdü. 80 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Buna rağmen ürettik, pozisyonlarımız var. Atabilseydik en azından berabere bitirebilirdik. Hatta kazanabilecek pozisyonlarımız vardı. İşin gerçeği bizim için iyi sonuç olmadı. Bunu mutlaka dışarıda bir galibiyetle telafi etmemiz lazım."

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat ise deplasmanda alınan galibiyetin çok önemli olduğunu ifade etti.

Oyuncularını 3 puan dolayısıyla tebrik eden Özat, "Önemli bir galibiyet. 2. golü bulsak daha farklı ve daha rahat maç olurdu. Kayseri gibi bir deplasmanda bu galibiyeti almak yarışa tutunmak adına bizim için önemli başarı. İnşallah devamının getireceğiz. 37-38 puanın bizi ligde tutacağına inanıyorum. Önümüzdeki 3 maçta 3 ve üzeri puan alırsak önümüzün çok daha açık olacağına inanıyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz