Futbol

Adanaspor'a şok haber!

09 Mart 2017 Perşembe 19:01 - Son Güncelleme 09 Mart 2017 Perşembe 19:03

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'a sahasında 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, ligde Atiker Konyaspor ile oynadığı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle Adanaspor'a sahasında 2 maç seyircisiz oynama ile 150 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

PFDK'nın, Antalyaspor ile yapılan müsabakada hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'u bir maç men ve 13 bin lira para cezasına çarptırdığı kaydedildi.

Aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle Galatasaray ve Antalyaspor'a 15'er bin lira para cezası verildiği duyuruldu.

Tudor, Süper Lig'de 11 Mart Cumartesi günü Gençlerbirliği ile Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta sarı-kırmızılı takımın başında bulunamayacak.

Öte yandan, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan bazı Beşiktaş ve Kayserisporlu taraftarların elektronik kartlarının bir sonraki iç saha maçı için bloke edildiği aktarıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz