Futbol

Adriano resmen 'Kartal' oldu

29 Temmuz 2016 Cuma 16:01 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2016 Cuma 13:07

Beşiktaş, Brezilyalı savunmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano Correira ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, Adriano'ya 3 sezon için toplam 6 milyon 50 bin avro garanti ücret ödeneceği bildirildi.

Açıklamada siyah-beyazlıların, Barcelona'ya Adriano için 600 bin avro bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, oyuncuya ilk yıl için 2 milyon 350 bin avro, ikinci ve üçüncü yıl için 1 milyon 850'şer bin avro garanti ücret verileceği aktarıldı. Görev yaptığı maçlarda puan başına Brezilyalı oyuncuya 4 bin avro ödeneceği vurgulandı.

- Beşiktaş'tan Adriano'ya "hoş geldin" mesajı

Beşiktaş Kulübü, transferin açıklanmasının ardından 31 yaşındaki oyuncu için "hoş geldin" mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "Kulübümüz, dünya çapında bir oyuncuyu daha kadroya katmanın gururunu yaşıyor. Barcelona formasıyla çok sayıda şampiyonluk yaşayan Adriano Correira'nın siyah-beyaz formamızla da nice şampiyonluklar yaşamasını diliyoruz. Taraftarımızın İstanbul'a geldiği ilk andan itibaren yakın ilgi gösterdiği Adriano'nun, sahada sergileyeceği üstün performansla kalplerimizi de feth edeceğine inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bu arada, Barcelona Kulübü de internet sitesinde yaptığı açıklamada, Adriano'ya yeni takımında başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz