Futbol

Advocaat: "Yalan mı söyleyeyim"

24 Ekim 2016 Pazartesi 22:41 - Son Güncelleme 24 Ekim 2016 Pazartesi 19:58

Advocaat, istedikleri oyunu yansıtamadıklarını ancak 3 puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Advocaat, 3 puana 1-0 galibiyetle ulaştıkları Atiker Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam şöyle konuştu: "5 dakikada maçı verdik İngiliz ekibine. Bu maçtan önce de söylediğim gibi bu karşılaşma bizim için kritikti. Galibiyet her şeyden önemli.  Maçın ilk yarısı fena değildik ve golü bulduk. İkinci yarıda 1-0 gitti oyun ve sahadan 3 puanla ayrıldık.

İstediğimiz oyun bu değil ama 3 puandan dolayı çok mutluyuz. Taktik anlamda çok iyi iş çıkardık. Rakibin istediği gibi oynamadık, onlar pozisyon bulamadı. Taraftarlarımız da bende mutluyum. İyi bir rakiple karşılaştık. Kendi sahalarında 18 maçtır kaybetmiyorlar.

Kritik galibiyet. Bir Avrupa maçı gibiydi bizim. Bizi üzerlerine çekmek onların istediği, ama biz bunu bilerek yapmadık."

"Yalan mı söyleyeyim"

Maç sonu genel basın toplantısında geçen haftaki Alanyaspor beraberliğinden sonra "Benden iyisini buluyorlarsa alsınlar" sözü için özür dileyip dilemediği sorulan Advocaat, "Geçen hafta ne söyledim? Belki de özel bir hocayımdır. Dürüst ve netim bu konuda. Yalan mı söyleyeyim! Ben böyleyim, dürüstüm ve değişmek de istemiyorum" dedi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz