Futbol

Akçay: "Adana’ya gelirken endişelerimiz vardı"

19 Şubat 2017 Pazar 20:13 - Son Güncelleme 19 Şubat 2017 Pazar 20:32

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 5-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Adana’ya gelirken endişelerimiz vardı, tereddütlerimiz vardı” dedi.

Adanaspor karşısında alınan 5-1’lik galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulunan Akçay, bazı mevkilerinde çok hızlı oyuncuları bulunan Adanaspor'a karşı üstünlük sağlamak için oyun formatında değişikliğe gittiklerini ifade etti. Akçay, şöyle konuştu:

"Beşiktaş maçından sonra oyunu çok genişleterek oynamamaya karar vermiştik. Burada da rakibi bekleyen bir takım olarak sahada durmaya çalıştık. Adanaspor'un ilk müsabakada bize uyguladığı yöntem, aşağı yukarı bu maçta bizim Adana'ya uyguladığımız yöntemle aynı. Adana'nın risk alacağını ve biraz daha geniş alanda oynayacağını düşünmüştük, bugün sahada da o oldu. Risk alarak oynadılar. Bu da onlar için doğal. Biz de oyunu çok iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Pozisyonların golle sonuçlanması bizim şansımızdı. Oyuncularımı kutluyorum."

 "Maçın başında açılan pankart bizi sevindirdi"

Akçay, maçın başında açılan pankartın kendilerini sevindirdiğini kaydederek, "Adanaspor’un ileride başarılı olmasını dilerim. Trabzonluyum, eskiden beri Adana’ya karşı bir sempatim var. Bu pekişmiş oldu. Biz Avrupa ligi maçından sonraki 2-3 günde futbolcularımıza yoğun bir motivasyon uyguladık. Büyük maçlardan sonra gelen maçların kötü bittiğini anlattık. Adanaspor zaman zaman doğru oynadı, biz bu riskleri değerlendirdik, şans da yanımızda idi” dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz