Futbol

"Akhisar'ın analizini yaptım"

20 Ekim 2016 Perşembe 11:58 - Son Güncelleme 20 Ekim 2016 Perşembe 09:00

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, 8. haftadaki Akhisar Belediyespor mücadelesini çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 7 haftalık bölümü 5 puanla geride bırakan Adanaspor'un teknik direktörü Krunoslav Jurcic, 8. haftadaki Akhisar Belediyespor mücadelesini çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.

Ligin ikinci haftasından sonra takımın başına geçen teknik direktör Krunoslav Jurcic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir seviyede olduklarını ancak istedikleri puanları alamadıklarını belirtti.

Deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor'u değerlendiren Jurcic, "Akhisar Belediyespor'un analizini yaptım, oyuncularımla paylaşacağım. Bizimle benzer sorunları olan bir takım. İyi futbol oynuyorlar ama bizim gibi puan eksikleri var. Puan almak için bu maçı fırsat olarak göreceklerdir. Aynı şekilde biz de bu maçı fırsat olarak görüyoruz. Hugo Rodallega, izlediğim maçlarda gol atmamasına rağmen takım için çalışan bir oyuncu. Gol atmamasına rağmen takıma büyük katkı sağlıyor. Bizim maçta da bu gol atamama istikrarını korumasını umut edeceğiz." diye konuştu.

Takımın performans istatistiklerini takip ettiğini aktaran Jurcic, "İstatistiklere bakıyorum ama benim düşüncemde istatistikler belirleyici unsur değil. Atiker Konyaspor maçında 14 şutumuz vardı ama 1-0 kaybettik." değerlendirmesini yaptı.

- "Seviyemiz iyi"

Takımda zaman zaman konsantrasyon sorunu yaşadıklarını anlatan Jurcic, ligde geçen hafta iç sahada Kardemir Karabükspor'a yenildikleri için üzgün olduğunu ifade etti.

Futbolcularının antrenmanlarda ortaya koyduğu performansın iyi olduğunu anlatan Jurcic, maçlarda sonuca gitmekte zorlandıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Puan olarak planladığımızı elde edemedik ama onun dışında seviyemiz aslında iyi. Kardemir Karabükspor maçının ikinci yarısı bizi cesaretlendirdi. Oyuncularımın antrenmanlarda gösterdiği performans, takım için cesaretlendirici. 3 puan kazanamamış olabiliriz ama anlayışımızı devam ettiriyoruz. Çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürüyoruz. Umarım bundan sonra şans yanımızda olur ve önemli oyuncularda sakatlıklar yaşamayız. Maçtan maça bakacağız. İşimde, tek bir maç ne iyiyi ne de kötüyü gösterir. Bütün olarak bakıyorum bu işe."

- "Kulübümüze zarar veren birçok şey yaşandı"

Hakemlerle ilgili konuşmamayı tercih ettiğini belirten Jurcic, "Tecrübemle şunu öğrendim ki, hakemlerle ilgili konuşmak hiç yardımcı olmuyor. Kulüp, kurum olarak tepki göstermeli. Kulüp zaten bu tepkiyi gösterdi. 4-5 haftadır buradayım. Sahada, kulübümüze zarar veren birçok şey yaşandı. Bu biraz endişelendirici bir durum." şeklinde konuştu.

Geçen hafta kaleci Goran Karacic'in rahatsızlığı nedeniyle kadroda yer almadığını aktaran Jurcic, "Digao ve Bekir Yılmaz normal antrenmanlara başlıyor. Cem Özdemir hazır değil, bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor." ifadesini kullandı.

Turuncu-beyazlı taraftarlardan da övgüyle bahseden Jurcic, şunları kaydetti:

"İyi giderken de kötü giderken de taraftarlar hep yanımızda, muhteşemler. Umarım gelecekte de bu şekilde devam ederler. Oyuncularım sahada elinden geleni yaparak taraftarlara bu şekilde borcunu ödeyecek. Birkaç maçtan sonra karamsarlığa kapılacak değilim. Bunları daha önce tecrübe ettim. Sıkıntı yok."

Öte yandan, Adanaspor, ligde Jurcic yönetiminde çıktığı 5 maçta 4 puan kazandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz