Futbol

Antalya, Totti ve Balotelli'nin peşinde mi?

18 Mayıs 2017 Perşembe 11:59 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2017 Perşembe 12:19

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Dünya çapında ismi olan oyuncuları takımımıza gerekliyse tabii ki alırız" diyen Çalımbay, Antalyaspor'un sezon sonunda Roma'nın efsane ismi Francesco Totti ve İtalyan futbolcu Mario Balotelli'yi transfer edeceği iddialarının ise gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde AA'ya konuşan Çalımbay, takıma gerekli isimleri kazandırmak istediklerini belirtti.

"Dünya çapında ismi olan oyuncuları takımımıza gerekliyse tabii ki alırız"

Çalımbay, "Dünya çapında ismi olan oyuncuları takımımıza gerekliyse tabii ki alırız. Mesela Medipol Başakşehir, Adebayor'u aldı, bizim maçta yakından da seyrettim, gerçekten mükemmel bir oyuncu. Eto'o bizde çok faydalı oynuyor. Bu yaşlarda da çok şeyler verebiliyorlar. Ancak söylediğiniz bu isimlerden (Francesco Totti ve Mario Balotelli) hiçbiri bizim gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Teknik Direktörü, Samuel Eto'o'nun gelecek sezon da takımda kalacağına inandığını kaydetti.

"Antalyaspor rahatlıkla şampiyonluğa oynayabilir"

Çalımbay, "Bu sezon Medipol Başakşehir'in yaptığını gelecek sezon Antalyaspor yapabilir mi?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Antalyaspor'un şampiyon olmaması için bir neden yok. Kasımpaşa'da da hedefimiz aynıydı. Kadroyu koruyup, 4-5 oyuncu alıp şampiyonluğa oynamaktı. Yönetimle öyle de anlaşmıştık ama son anda 'Biz küçüleceğiz.' dediler. Ona rağmen şu anki iyi kadroyu yaptık. Antalyaspor'da da sezon sonunda mutlaka takviye yapacağız. İskeletimizi daha da sağlamlaştıracağız. Ondan sonra yukarıya tabii ki oynarız. Antalya'da büyük hedeflere ulaşmak isteyen mükemmel bir yönetim, mükemmel bir taraftar var. Futbolcu Antalya'ya gelmeyi zaten istiyor. O nedenle çok avantaj var. Antalyaspor rahatlıkla şampiyonluğa oynayabilir. Bu iş tabii birden bire olmaz, 3-4 yıl şart."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz