Futbol

Antalya'nın rakibi Büyükşehir Gaziantepspor

28 Temmuz 2016 Perşembe 13:03 - Son Güncelleme 28 Temmuz 2016 Perşembe 10:08

Antalyaspor hazırlık maçında Büyükşehir Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Düzce'de sürdürüyor.

Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde çalışmalarına devam eden Akdeniz ekibi, teknik direktör Jose Morais yönetiminde antrenman yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas çalışması, minyatür kale maç ve koordinasyon çalışmasının ardından koşuyla sona erdi.

Takımın yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'nun, ismini taşıyan vakfının toplantısı için izinli olduğu ve kampta yer almadığı öğrenildi.

Kırmızı-beyazlı ekip, 29 Temmuz Cuma günü PTT 1. Lig takımlarından Büyükşehir Gaziantepspor'la hazırlık maçında karşılaşacak.

"Yeni transferlerimiz takıma yavaş yavaş adapte oluyor"

Teknik direktör Morais, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Burada takım olarak güzel bir hava yakaladık. Futbolcularım kendilerini geliştiriyor. Yeni transferlerimiz takıma yavaş yavaş adapte oluyor. Emre Güral ve Deniz Kadah önemli oyuncular. Takıma önemli katkılar sağlayacaklarını düşünüyorum. Takımın daha güçlü olması noktasında pozisyonlar itibarıyla bazı eksiklerimiz var. Kulübümüzden beklentimiz, o pozisyonların güçlendirilmesi. Daha iyi noktaya gelmemiz için yapılacak transferler önemli. Umarım kulüp de bununla ilgili çalışmaları devam ettirir."

Türkiye'de mutlu olduğunu vurgulayan Portekizli çalıştırıcı Morais, "Türk insanının beni misafirperver ağırlamasından dolayı son derece mutlu ve memnunum. Türkiye geleceği parlak ve güçlü bir ülke. İnsanları çok sıcakkanlı. Ben de burada çalışmaktan memnunum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz