Futbol

Antalyaspor, Ronaldinho kararını verdi

30 Haziran 2016 Perşembe 17:19 - Son Güncelleme 30 Haziran 2016 Perşembe 14:31

Antalyaspor'un kulüp başkanı, Ronaldinho'nun transferi gündemde değil dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Başkan Öztürk, olağanüstü kongrenin ardından kulüp tesislerine gelerek, yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı. Daha sonra tesisleri gezen Öztürk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öztürk, bundan sonra öncelikli konunun transferler olduğunu belirterek, bunun içinde eldeki oyuncuların durumuna bakılacağını, yola devam edilmeyecek oyuncuların kontratlarının feshedileceğini kaydetti.

Teknik direktör Jose Morais'in vermiş olduğu bir liste olduğunu ve bunun doğrultusunda hareket edeceklerini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Transferde öncelikli olan mevkiler var. Mali durumumuz netleştikçe bunlar da netleşecek. Planlama yapmak daha sağlıklı olacak. Bir stoper ve her iki tarafta da oynayabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var. Bu sezon için kısa ve öz transferler yapıp, nokta atışı yapmak istiyoruz. Sayı olarak kesinlikle çok fazla transfer düşünmüyoruz. Özellikle kadromuzda bu kadar oyuncu bulunurken."

"Eto'o ve Morais ile devam etmek istiyoruz"

Başkan Öztürk, önceki yönetim döneminde belli bir aşama kaydedilen ancak kongre kararı sonrası askıya alınan Ronaldinho transferiyle ilgili soru üzerine, "Gündemimizde Ronaldinho transferi kesinlikle yok." diye konuştu.

Transferleri yönetim kurulunda konuşup ona göre yapacaklarını vurgulayan Öztürk, "Yıldız transferi yapmaktan çok, kendi yıldızlarımızı oluşturma peşindeyiz. Kadromuzda zaten yıldız futbolcular var. Biraz daha geleceğe bakacağız. Söylediğimiz hedeflere ulaşabilmek için daha uzun dönemli düşünmek lazım. O yüzden önümüzdeki dönem biraz daha uygun futbolculara gidilecektir. Elimizde zaten tecrübeli, yıldız statüsünde olan futbolcular var." şeklinde görüşlerini aktardı.

Teknik direktör Jose Morais ile Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı sorusu üzerine ise bu isimlerin kariyerli ve Antalya'nın benimsediği teknik direktör ve futbolcu olduğunun altını çizen Öztürk, "Her ikisiyle de devam etmek isteriz. Burada da doğru yapının olması önemli. Bütün tarafların mutlu olması önemli. Onlarla da konuşarak yolumuza nasıl devam edeceğimizin kararını vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Morais ile Barcelona'da görüştüğünü dile getiren Öztürk, Portekizli teknik direktörün Antalyaspor'da kalmak istediğini anlattı. Eto'o ile de görüştüğünü belirten Öztürk, yıldız futbolcudan takımda kalması yönünde izlenim aldığını kaydetti.

Öztürk, futbolcu ya da teknik direktör olsun kendileriyle çalışmak isteyenlerle devam etmek istediklerini vurgulayarak, "Benim düşüncem, her futbolcu satılabilir. Ederini bulursa her şey düşünülebilir. Bu her futbolcu için, Eto'o ve Morais için de geçerli. Biz kesinlikle çalışmak istiyoruz ama imkanlara bakarız." şeklinde görüş belirtti.

Stat devrinin uzun süre almadan gerçekleşeceğini düşündüğünü belirten başkan Öztürk, bilet ve kombine fiyatlarında indirim yapacaklarını söyledi. Öztürk, daha önce kombine satın alan taraftarın indirimden olumsuz etkilenmeyeceği bir sistemi yakında açıklayacaklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz