Futbol

Arın'dan Özkalfa'ya eleştiri

27 Ağustos 2016 Cumartesi 22:24 - Son Güncelleme 27 Ağustos 2016 Cumartesi 19:27

Eyüp Arın: ''Biz golden sonra toparlandık ama Tolga Özkalfa toparlanamadı''

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Adanaspor'la 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, maça iyi başladıklarını ancak sonunu getiremedikleri söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, maça iyi başladıklarını belirterek, "İkinci yarıda farkı arttırmayı düşündük. İstediğimiz pozisyonları da bulduk ancak değerlendiremedik. Biz de yeni bir takım sayılırız. Kampta beraber çalışmadığımız arkadaşlarımız var. Birkaçını oynatmak zorunda kaldık. Bu maç önemliydi. Kazanarak milli arayı değerlendirmemiz gerekiyordu. Takımımız bu değil, daha iyi olacağız. Önemli olan herkesin kapasitesine ulaşması. O zamana kadar biraz sıkıntı yaşayacağız." diye konuştu.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, maça çıkmadan önce oyuncularına "Bugünün hakkını vermeyenin yarını olmaz" dediğini ve günü mutlu kılmak için çok büyük enerji sarf ettiklerini kaydetti.

Maça kötü başladıklarını, kalelerinde gördükleri golden sonra toparlanmayı başardıklarını ifade eden Arın, şöyle konuştu:

"İki takım oyuncularını da kutluyorum. Maça kötü başladık. Biz golden sonra toparlandık ama Tolga Özkalfa toparlanamadı. Pozisyonları süzmek onun için bu kadar zor olmasa gerek. Taban her iki takım içinde taban. Her şeye rağmen oda insan. Kendisi sezona kötü başlamış o da bize denk geldi. Sahada emek ve alın teri vardı. O alın terini biz maçın en önemli anı dediğimiz, 3'e bir yakaladığımız pozisyonda değerlendiremedik."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz