Futbol

Bakan Arslan Orman'ı kabul etti

30 Ağustos 2016 Salı 14:58 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2016 Salı 12:08

Bakan Arslan: "Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir."

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı makamında kabul etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Arslan, futbolun centilmenliği ve dostlukları güçlendiren önemli bir faaliyet olduğunu belirtti. Arslan, "Futbol, hangi takımın taraftarı veya yöneticisi olursanız olun, rakiplerinize karşı centilmen olmanızı, onlarla derin dostluklar kurmanızı sağlar. Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın son yıllarda yükselen bir başarı grafiği olduğuna dikkati çeken Arslan, futbol takımının yeni stadında şampiyonluk yaşadığını hatırlatarak, Beşiktaş taraftarını ve yöneticilerini tebrik etti.

Arslan, yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileyerek, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın başarılı olmasını ve ülke futboluna katkı sağlamasını beklediğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da futbolun önemli bir işlevinin olduğunu belirtti. Futbolu, özellikle gençlerin enerjilerini boşaltabilecekleri önemli bir alan olarak nitelendiren Orman, "Futbolun, insanların güzel vakit geçirebilecekleri bir aktivite olması için çok çaba sarf ediyorum ve futbolun dostluk içinde kalması ve eğlenceli hale gelmesi için destek veriyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Orman, Beşiktaş'ın yeni stadında birlikte maç izlemeye davet ettiği Arslan'a kulübün sembolü olan kartal heykeli ile üzerinde Bakan Arslan'ın adı ile memleketi Kars'ın plaka kodunun yazılı olduğu forma hediye etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz