Futbol

Balıkesirspor'da istifa!

26 Nisan 2015 Pazar 15:25 - Son Güncelleme 26 Nisan 2015 Pazar 19:36

Süper Lig'de zor günler yaşayan Balıkesirspor'da Kemal Özdeş istifa etti.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında oynadıkları ve 1-1 biten Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçın ardından istifa ettiğini açıkladı.

Özdeş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor'u yakalamak adına bugünkü maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını ve aradıkları golü erken bulduklarını söyledi.

Skoru korumak için önlemler aldıklarını ancak başarılı olmadıklarını ifade eden Özdeş, şunları kaydetti:

"Taraftarımıza teşekkür ediyorum, bize yine destek oldular. Onlara bir galibiyet hediye edemedik. Ayrılıyorum görevimden. Çok teşekkür ediyorum, bu şehirde çalışmak gerçekten büyük keyifti. Bugün son sırada olmamıza rağmen hiçbir tepki görmedim. İnşallah daha güzel dönemlerde burada çalışmak nasip olur. Keşke sezon başında bu takımın başında olsaydım. Çünkü bu takım Süper Lig'de olmayı hak ediyor. Bu yaptığım bir kaçma değil. Ben görevdeyken 17 maç yönettim ve hiçbir zaman 'oyuncum kötü' demedim. "

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor cephesi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise, "Görev aldığımız bu kısa süre içinde en iyi oyunumuzu oynadık. Beklemediğimiz bir sonuç olduğu için maalesef bir işe yaramadı. Bundan sonraki süreçte ne yapılır ne edilir onun düşüncesi içindeyiz. Ümit ediyorum herkes için güzel bir süreç olur" dedi.

Konakladıkları otelden dolayı takımın maça odaklanamadığını dile getiren Cihan, "Gecenin ilerleyen saatlerinde aşırı gürültü vardı. Ardından kavga ve gürültü meydana geldi. Oyuncular çok rahatsız oldu. Sabaha kadar uyumadık desek yalan olmaz. Biz şikayetçi olduk, sanırım soruşturma devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz