Futbol

Beşiktaş'a Gomez'den müjdeli haber

30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:55 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2016 Pazartesi 09:04

Gomez, siyah-beyazlı takımda birkaç yıl daha kalabileceğinin mesajını verdi.

Beşiktaş'a Mario Gomez'den müjdeli haber geldi. Golcü futbolcu, siyah-beyazlı takımda birkaç yıl daha kalabileceğinin mesajını verdi.

Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez, Almanya Milli Takımı’nın Slovakya ile yaptığı özel maç sonrası Alman basınına konuştu. Takımının maçtaki tek golünü atan Gomez, "Kendimi 2012 yılından daha gelişmiş görüyorum ve baskı altında hissetmiyorum" dedi.

"Benim için Beşiktaş'ta 1-2 yıl kalmak harika bir düşünce olur"

Kariyerine ilişkin açıklamalarda da bulunan yıldız futbolcu, Beşiktaş'ın, geleceği açısından önemli bir seçenek olduğu müjdesini verdi ve "Benim için Beşiktaş'ta bir yıl veya iki yıl kalmak harika bir düşünce olur" diye konuştu.

Alman golcü, "Ön yargılı olmamak gerekli. Beşiktaş'a gelmeden önce de, Türkiye'yi tanımayan insanlar beni bu kararımdan vazgeçirmek istemişti. Şimdi ise kariyerimin en iyi yıllarını geçirdiğimi görebiliyorum" ifadelerini kullandı.

Fiorentina'da geçirdiği uzun süreli sakatlık nedeniyle kariyerinde ciddi bir düşüş yaşayan Mario Gomez, Beşiktaş'ta gösterdiği performans ve attığı 26 golle Alman milli takımına tekrar yükselmişti.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz