Futbol

Beşiktaş'tan PFDK'ya tepki

10 Şubat 2017 Cuma 10:15 - Son Güncelleme 10 Şubat 2017 Cuma 10:23

Ahmet Nur Çebi, "Verilen cezalar ağır, Tahkim'e gideceğiz" dedi.

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği cezalara tepki gösterdi. Çebi, cezalarla ilgili olarak Tahkim'e gideceklerini söyledi.

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, PFDK kararlarına ilişkin açıklama yaptı. Verilen cezaları ağır bulduklarını söyleyen Çebi, "Tahkim'e gideceğiz" dedi.

Ahmet Nur Çebi, "Bir derbi oynandı. Bu derbinin arkasında futbol ile ilgili maalesef hiçbir şey konuşulmadı. Ne yazık ki cezalar, yapılan hatalar, konuşuldu. Ben kararlara saygı duymak zorundayım ancak Beşiktaş'a verilen cezalar biraz fazla görünüyor" açıklamasını yaptı.

Metin Albayrak'a verilen 4 ay 15 günlük hak mahrumiyetini de değerlendiren Çebi, "Ben bu cezayı çok fazla buldum. Buralarda yöneticilik yaparken isminin ceza konusunda geçmesi bile zaten size bir cezadır. Üzücü bir olay" ifadelerini kullandı..

Şampiyonluğa yürüyen bir takım olduklarının altını çizen Ahmet Nur Çebi, "Artık olayları geride bırakıp, önümüze bakmamız gerekiyor. Gerekli dersleri mutlaka çıkarmalıyız" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz