Futbol

"Böyle giderse Galatasaray küme düşer"

26 Nisan 2017 Çarşamba 12:45 - Son Güncelleme 26 Nisan 2017 Çarşamba 17:14

Galatasaray camiasında Dursun Özbek'e eleştiriler çoğalıyor.. Sarı kırmızılıların efsane başkanı Faruk Süren ve eski yönetici Semih Haznedaroğlu, Özbek yönetiminin böyle devam edemeyeceğini söyledi.

Galatasaray'da gündem Dursun Özbek ve yönetimi...Alınan başarısız sonuçlardan sonra sarı kırmızılı camianın önde gelen isimleri, Dursun Özbek ve yönetiminin istifasını istiyor.

Süren: "Galatasaray yönetimi kontrolden çıktı"

Yönetimin iş bilmediğini ve beceriksiz olduğunu söyleyen efsane başkan Faruk Süren, "Galatasaray yönetimi kontrolden çıktı. Kulüp iyi yönetilmiyor ve taraftar memnun değil. Yönetim bu işi bilmiyor. Yetersizler. Kimseye danışmadan iş yapıyorlar" dedi.

"Böyle giderse Galatasaray küme düşer"

Galatasaray'ın böyle giderse küme düşeceğini belirten Faruk Süren, "Florya ve Riva'yı devrettik. Karşılığında ise 508 milyon lira aldık. Ama borç hanemizde bir oynama olmadı. Yönetimin bize söylediği bir peri masalı" diye konuştu.

 Haznedaroğlu: "Başarısızlık ortada ve taş yerinden oynadı"

Camianın önde gelen ismi ve eski yönetici Semih Haznedaroğlu ise Dursun Özbek'in görevine devam edemeyeceğini belirtti.

Haznedaroğlu, "Başarısızlık ortada ve taş yerinden oynadı. Tribünlerden istifa sesleri çoğalacak. Belki bir güven oyu almaya ve yeni bir liste yapmaya ihtiyacı olabilir. Böyle bir durumda da bu işe talip olacak bir isim çıkacağını sanmıyorum'' dedi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz