Futbol

''Bu oyunda hakem hata yapar''

06 Şubat 2016 Cumartesi 18:56 - Son Güncelleme 06 Şubat 2016 Cumartesi 17:00

Abdullah Avcı, Necid'in dirseğinin direkt geldiğini gördük dedi.

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Buruk, 3-3 biten Medipol Başakşehir maçına ilişkin olarak, "İlk beraberliğimizi aldık. Maçı kazanabilirdik de basit goller yedik" dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Necid'in 35. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından yaptığı itirazlar sonucu hakem Hüseyin Göçek tarafından tribüne gönderilerek cezalı duruma düşmesi nedeniyle maç sonu açıklaması yapan Buruk, karşılaşmanın 1 saatini 10 kişi oynamak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Maçın bol gollü ve güzel geçtiğini anlatan Buruk, şunları kaydetti:

"İlk beraberliğimizi aldık. Maçı kazanabilirdik de basit goller yedik. Oynadığımız oyundan, mücadeleden memnunum. Sadece fazla kart gösterildiğini düşünüyorum. Çok basit kartlar görüyoruz veya gösteriyorlar. Avrupa'da bu kadar basit kart gösterilmiyor. Bizim ligimizde basit kartlar gösterildiğini düşünüyorum. Futbol için artı bir şey değil." 

Medipol Başakşehir cephesi 

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, iki takımın da güzel bir oyun sergilediğini belirtti. 

Avcı, maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergilediklerini, 11. dakikada yedikleri gole rağmen oyun disiplininden kopmadıklarını ifade etti. İkinci yarıda da basit goller yiyerek 3-1 geri duruma düştüklerini anlatan Avcı, "İkinci yarıda kanatlardan 4-5 orta yaptık, 3'ünü gole çevirdik. 3-1'den sonra Bursaspor gibi rakibe karşı geri dönmek önemli bir başarı" değerlendirmesinde bulundu. 

Avcı, hakemin yönetimiyle ilgili bir soruya, "Bu oyunda hakem de hata yapar. Necid'in dirseğinin direkt geldiğini gördük" yanıtını verdi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz