Futbol

"Bu sefer kazanan taraf biz olacağız"

25 Ağustos 2016 Perşembe 15:03 - Son Güncelleme 25 Ağustos 2016 Perşembe 12:06

Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, teknik çalışmayla tamamlandı.

İki saat süren idmana, sakatlıkları bulunan Dany Nounkeu ve Serdar Deliktaş katılmazken, Valerica Gaman takımdan ayrı koşu yaptı.

"İyi oynamamız gerekiyor"

Tudor, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını, oyuncularının sahada verdiği mücadeleden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çok iyi oynadıklarını ve istediği oyunu sahaya çok iyi yansıttıklarını belirten Tudor, "Önümüzdeki süreçte bunun ekmeğini yiyeceğimizi düşünüyorum. İşimiz, en iyi performansımızı sahaya yansıtmak. Bunun için uğraşacağız. Arkadaşlarıma güveniyorum. Oyuncularımla 1 aydır beraberiz ve ona rağmen önümüzdeki maçlar için çok iyi sinyaller verdiler." diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un çok iyi bir takım olduğunu kaydeden Tudor, "Ligin güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor'a karşı çok iyi mücadele ettiler ama bizim öncelikle odaklanmamız gereken kendi takımımız. Bizim iyi oynamamız gerekiyor. Bunu da sahaya iyi yansıtmamız lazım. Bu sefer kazanan taraf biz olacağız diye ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tudor, cezaları nedeniyle maçın seyircisiz oynanacağını hatırlatarak, bu duruma alışmak için statta da antrenman yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz