Futbol

Bursaspor'da 4 ayrılık kapıda!

29 Temmuz 2016 Cuma 18:46 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2016 Cuma 20:15

Başkan Ay, Dzsudzsak, Necid, Bekir Yılmaz ve Traore ile ilgili açıklamalar yaptı

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Balazs Dzsudzsak, Tomas Necid, Bekir Yılmaz ve Traore'nin  durumlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Yeşil-beyazlı ekibin Avusturya kampında basın toplantısı düzenleyen Ali Ay, yeni sezona ilişkin çalışmalara değindi.

Başkan Ay, yeşil-beyazlı taraftarların takımdan ayrılmaları gündemde olan Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak ve Çek oyuncu Tomas Necid'in durumlarını merak ettiğini bildirdi.

Her iki oyuncunun menajerleriyle ilgili 3-4 gündür sıkı şekilde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Ay, şöyle devam etti:

"Dzsudzsak'ta belli bir noktaya geldik. Rakam istemeyin, çok fazla da duyulmasını istemiyorum. Herhalde cumartesi ya da pazartesi günü bu işi halledeceğiz. Aşağı yukarı istediğimiz rakamlarda olacak. Necid ile ilgili de ona da menajerleri vasıtasıyla teklifler getirildi. Ondan da fiyat aldık, biz fiyat verdik. Onun da durumu gelecek hafta sonuna kadar netleşir diye düşünüyorum. Biz burada özellikle Bursaspor'un menfaatini düşünerek hareket ediyoruz. Yoksa şu anda verilen rakamlara 'tamam' demiş olsaydık şu ana kadar her ikisini de satmış durumdaydık. Biz daha fazlasını istiyoruz, onlar daha azını vermek istiyorlar. Bu işlerde biraz sabır göstermekte fayda var. Biz o sabrı zaten gösteriyoruz. Şu an ikisi de Bursaspor'un futbolcusu."

Ay, bir gazetecinin "Net bir ifade ile 'Dzsudzsak ve Necid takımdan ayrılacak.' diyebilir miyiz?'' sorusuna "Dzsudzsak ve Necid net bir ifadeyle takımdan ayrılacak diyebilirsiniz." yanıtını verdi.

"O arkadaş yatarak para kazanmaya alışmış"

Başkan Ay, "Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Bekir Yılmaz ve Traore ile ilgili bir gelişme var mı?" sorusunu da şöyle cevapladı:

"İkisinden de haber bekliyoruz. Bunlara sezon kapanmadan 1-2 ay önce söyledik, menajerleriyle de görüştük. Bekir Yılmaz büyük ihtimalle gidecek. Traore'den de haber bekliyoruz. Ama o arkadaş hepinizin bildiği gibi yatarak para kazanmaya alışmış. Hocalarımızla da görüştüm. Kesinlikle takıma giremeyecek. Bunu da bütün kamuoyuna, taraftarlarımıza belirtmek istiyorum. Büyük ihtimalle o da gidecek, bekliyoruz. Bu hafta menajeri gelecekti, gelmedi. Gelecek hafta inşallah Bursa'ya gelecek. Bu hafta görüşürüz."

Ali Ay, yeni sezon öncesi kombine bilet satış rakamlarının çok az olmasının da kendisini üzdüğünü ifade etti.

Şu ana kadar 4 bin 610 kombine bilet satışı yapıldığına işaret eden Ay, maçlar başlayana kadar bu rakamın 25-30 bine yükseleceğine inandığını, bunun için de görüşmeler yaptıklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz